Testimoniale Thermavein®

ThermaVein este un mare plus pentru afacerea mea. Am fost foarte frustrata de rezultatele pe care le obtineam cu IPL atunci cand doream sa tratez vene capilare. ThermaVein ofera rezultate instant iar pacientii sunt incantati. In sfarsit un aparat care face ce zice ca face.

Fiona Hood

www.renaissancebeauty.co.uk

ThermaVein® a ajutat foarte mult afacerea pe care o am. M-a ajutat sa obtin venituri suplimentare in timp ce mi-am diversi􀀁cat foarte mult serviciile. Am avut rezultate foarte bune folosind acest aparat iar pacientii mei au fost extrem de multumiti de rezultatele 􀀁nale. Echipa ThermaVein a fost prietenoasa, de ajutor, iar trainingul a fost excelent.

Ann Howarth

Skin Saviours at The Beauty Rooms

Serviciul pentru clienti ThermaVein® este excelent: prietenos, personalizat si ai intotdeauna pe cineva cu care sa poti discuta. Foarte bun in a raspunde la intrebari fara probleme. Iubesc dispozitivul ThermaVein pentru ca face exact ceea ce promite ca face: trateaza venisoarele. In plus, este usor de folosit.

Vicki Broughton

www.vbfacialaesthetics.co.uk

Rareori in mod normal un echipament face ceea ce zice ca
face. ThermaVein® face ce spune si chiar mai mult. Nu am vazut niciodata asa de multi clienti fericiti care se uitau in oglinda dupa un
tratament ThermaVein. Venisoarele cu care se confruntau pur si simplu dispareau. Nu trebuie sa dau un testimonial pentru ThermaVein. Acest echipament se vinde singur.

Sharon Sherriff, Bsc (Hons), RGN, Independent prescriber, Aesthetic practitioner

Orchid Aesthetics Sunderland

Folosesc ThermaVein de multi ani. Este cea mai sigura si cea mai rapida tehnoligie care face sa dispara venele de tip spider. Am oferit aceasta procedura la sute de pacienti si am o rata de satisfactie foarte ridicata. Avantajul major al pacientilor este ca nu exista nici un risc si ca procedura este aproape fara dureri. Nu e nevoie de altceva. Nu e nevoie de alte tratamente.

Professor Nadey Hakim, MD, PhD, FRCS

www.nadeyhakimsurgery.com

Folosim ThermaVein si iubim rezultatele pe care le obtinem cu acest tratament, mai ales ceea ce ne zic clientii nostri. Ofera rezultate consistente. Tratam papiloame, vene faciale si angiame senile. Il iubim si nu am exista fara acest tratament!

Kelly Saynor RGN

www.renewaesthetics.co.uk